Tandprotese i Sønderborg

Vores speciale er din tandprotese

Vi er detajleorienteret hele vejen igennem processen

Hos os går vi op i detajler, og vi lægger derfor rigtig meget arbejde i at få en tandprotese i Sønderborg til at ligne naturlige tænder, og hvor funktionalitet er i top, så man trygt kan bruge sin tandprotese uden bekymringer.

Vi bestræber os på, at vores patient føler sig tryg og tilpas. Hos os er patienten i centrum og med under hele processen – lige fra det første aftryk og til aflevering af den færdige tandprotese.

I vores naturtro tandprotese vælger vi nogle tænder, hvor farven og overfladen ser naturtro og slidstærke ud. Under processen sidder vi og former tandkødet så det ligner rigtig tandkød, og derefter farvelægger vi med flere farvenuancer så det ser mere livagtig ud. I en hel overmundstandprotese lægger vi en klar gane.

Materialer af god og høj kvalitet

Vi går op i at bruge materialer af god og høj kvalitet, og netop derfor yder vi op til 6 års garanti på vores tandproteser. Vi indkalder patienten ind til et årligt eftersyn, så protesten bliver gået igennem.

Vi tjekker biddet og pasformen samt slimhinderne. Vi pudser og fjerner tandsten og misfarvninger på protesen og afslutter med en polering.

Vi yder:

  • 6 års garanti på tænder og akrylmateriale
  • 1 års tilpasningsgaranti
  • Høj kvalitet på materialer
  • Vi benytter altid individuelle naturtro tænder
  • Mulighed for behandling i eget hjem

 

Kontakt os om tandprotese i Sønderborg

Skal du have udført en tandprotese i Sønderborg? Du er velkommen til at kontakte os ved at ringe til 74 54 14 14 eller sende en mail til mmtand@tnd.dk. Vi besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Alle former for tandproteser

Helprotese

Protesen erstatter alle tænderne og patienten er med til at vælge tændernes form og farve efter ønske, så vi kan få det naturlige smil frem igen.

Delprotese

Hvis man har mistet enkelte tænder, kan det være en fordel at få lavet en delprotese i ren Akryl eller som en unitar, dette afgøres af de resterende tænders sundhed.

Ved en delprotese kan tyggefunktionen bevares, og det naturlige smil. Tændernes farve vælges ud fra de restende tænder så de matcher bedst muligt så man ikke kan se forskel.

Immediatprotese

Hvis man skal have fjernet enkle eller flere tænder, laver man en protese der er klar til at blive isat lige efter tandudtrækningen. På den måde vil patienten ikke komme til at gå tandløs i længere tid men protesten færdiglaves. Patienten vil på den måde vænne sig hurtigere til at have en tandprotese.

Man skal dog forvente at få lavet en såkaldt “rebasering” efter 6 mdr, for så har tandkødet lukket sig og protesten vil føles for stor.

Protese på tryklåsesystem

Nogen oplever at det kan være svært at styre en hel undermundsprotesen og i dette tilfælde kan det være en mulighed at få isat 2 implantater hvor protesten ligesom klikker på implantaterne, så skal man ikke gå rundt og være utryg og kan spise helt uden bekymringer.

Rebasering

Med tiden vil gummerne svinde og man vil mærke at protesen ikke lægger som den har gjort og evt vakummet i overmundsprotese er blevet dårligere.

I dette tilfælde kan man blot fylde protesen op med en ny underforing, dvs man tager et aftryk i selve protesen, så man får en ny form af ens gummer.

Reparationer

Hvis uheldet er ude og har tabt protesen eller andet og den er gået i stykker er der mulighed for komme ind på klinikken og få den lavet samme dag, hvis dette er muligt.

(+45) 74 54 14 14
mmtand@tnd.dk